Safely Manage Your Password and Your Account.

Passwordku is a one-stop authenticator. Organize your password and medium to activate a 2-factor authenticator to increase your account protection.

Get it on Google Play
MYOTPS

Online fraud is increasing; often, the victim isn't aware they got hacked. This thing can be prevented by changing the password regularly and activating 2-factor Authentication. However, how many people do that? Changing passwords can affect forgotten passwords and online account blocked, activated 2-factor authentication people confused what the best application to use is.

Download Passwordku, in one application you can use to save your passwords and activate 2-factor authentication. Change your passwords regularly and no need to worry if you forget, keep it in Passwordku. If you enable 2-factor authentication, you need to input a 6-code number from Passwordku besides your password. This method makes your account secure. No more worrying about blocked accounts and hackers.

Why do we need Passwordku?

First, let's listen to what they have to say ...
Adrian
Adrian
Mahasiswa

Waktu itu, lagi cek grup game Mobile Legends. Scrolling- scrolling banyak yang share link menuju ke suatu website dengan menawarkan hadiah berupa Diamonds atau skin Mobile Legends, saat itu tidak tahu kaya begituan adalah skema penipuan atau perangkap. Di website tersebut untuk mendapatkan hadiah, kita harus memasukkan ID dan Password Mobile Legend yang berupa data akun, ya sudah gw memasukkan deh data Gmail (gw login Mobile Legends pake Gmail). Berharap dapat hadiah di Mobile Legends, ternyata baru sadar itu sebuah penipuan dan besok akun game gw sudah diambil alih dan akun Gmail-nya gw juga

Melly
Melly
Karyawan Swasta

Akun Instagram saya pernah dibajak hacker. Tau-tau ke logout gitu aja. Gak lama kemudian banyak teman-teman saya yg dimintai pinjaman oleh si hacker. Sedihnya ada beberapa yang percaya dan mengirimkan uang ke si hacker. Memang saya jarang ganti-ganti password sih, soalnya takut lupa.

Nadia
Nadia
Karyawan Swasta

Saya terbiasa menyimpan password-password saya di sebuah aplikasi note. Saya baru sadar ketika mengecek aplikasi tersebut melalui desktop, ternyata ada beberapa kali login activity yang bukan dilakukan oleh saya. Jadi bisa jadi akun saya sudah dicuri semua tapi tidak saya sadari. Saat itu saya belum menggunakan 2 Factor Authenticator di akun-akun (password-password) saya.

Don’t worry, we are listening.
Hence, Why do you need to use Passwordku ?
Simplifying life
Make password management easy
Double protection
Increase security of an online account by activating 2-factor authenticator
Prevent identity theft
Hackers keep increasing and more sophisticated
Increase security
Password is not enough to protect your account

Passwordku Features

  • Backup & Restore
  • 2-factor Authentication
  • 2-factor Authentication Tutorial
  • Security
Passwordku-benefit Security

Subscribe to Passwordku newsletter to get the latest update.

contact us